Ter Steege Porselein en Aardewerk

Potterie
Ter Steege Porselein en Aardewerk
Nijverheidsstraat 53, 7461 AD RIJSSEN
T: 0548 - 535020
F: 0548 - 518788
www.tersteege.nl

Ter Steege is een bekende leverancier van een breed eigen assortiment potten, lifestyle artikelen en souvenirs, gevestigd in Nederland en ook wereldwijd actief. Al ruim 80 jaar is Ter Steege een belangrijke, stabiele partner voor onze afnemers wereldwijd. Tot onze afnemers behoren tuincentra, bouwmarkten, groothandelaren, grootwinkelbedrijven en overige retailers. De collectie van Ter Steege is zeer divers, hedendaags en voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Het is niet voor niets dat Ter Steege door haar afnemers wordt bestempeld als allround leverancier.

Onze missie: Met passie zorgen voor een sfeervol en vertrouwd Thuis.

Ter Steege is een familiebedrijf waar de klant centraal staat en waar veel belang wordt gehecht aan samenwerking, inzet en betrokkenheid van alle medewerkers.

Als marskramer trekt Albert ter Steege in 1933 met paard en wagen langs de mensen in de wijde omgeving van Enter om zijn huishoudproducten te verkopen. Zijn zoons Willem en Jan ter Steege voegen daar in de jaren 50 ook andere producten aan toe en eind zestiger jaren beginnen zij met verkoop aan derden. Onder het huidige management, de derde generatie met Ineke Ter Steege, Willie Kerkhof-Ter Steege en Jan Ter Steege, is de onderneming uitgegroeid tot een belangrijke leverancier aan verschillende retailkanalen met een focus op groen.