outTrade B.V.

Tuinwinkel
outTrade B.V.
De Grift 1a, 7711 EP NIEUWLEUSEN
T: 0529 - 482808
F: 0529 - 484910
www.outtrade.nl

OutTrade is een Nederlands bedrijf met het administratie- en distributiecentrum in het mooie Vechtdal van Overijssel inNederland. Wij zijn importeur en groothandel van hoogwaardige elektrische en gas gestookte terrasheaters, keramieken tuinhaarden en moderne stalen haarden. Wij leveren aan klanten zoals tuincentra, woonwarenhuiswinkels en bouwmarkten maar ook horeca gerelateerde bedrijven.

Ons doel is om onderscheidend te zijn door het ontwikkelen met, en luisteren naar, onze gewaardeerde klanten. In onze catalogus vindt u onze huidige bestsellers, evenals een aantal nieuwe en verbeterde modellen met de nieuwste technologie op verwarmingsgebied die zeer geschikt zijn voor een gastronomisch bereik. Wij geloven dat deze combinatie, samen met onze kwalitatief hoogwaardige producten, concurrerende prijzen, snelle levering, een toegewijd verkoopteam en de vriendelijke klantenservice verantwoordelijk is voor de enorme groei die wij maken.

Met onze uitgebreide assortiment aan elektrische en gas heaters zijn wij de afgelopen jaren sterk gegroeid. Daarnaast leveren wij het volledige assortiment van Palazzetti en Trimetals. In 2014 zullen wij ons assortiment uitbreiden met verlichting, tuinkoeling, tuindecoratie etc.

Onze salesmanager, Richard Schuurman, maakt graag een persoonlijke afspraak met u om het volledige assortiment door te nemen en om te adviseren wat bij uw vestiging past.